Ben jij ondernemer?

Word lid van de OVW

De Ondernemersvereniging Wervershoof is altijd blij met nieuwe leden. Ben jij als ondernemer actief in Wervershoof en omstreken? Of ben je op een andere manier verbonden met deze regio? Dan ben je van harte welkom.

Sfeerimpressie Jaarvergadering en uitje 2023

Na twee jaar geen Jaarvergadering én geen ledenuitje, was het op woensdag 28 juni eindelijk weer zover. Frank Bot ontving alle leden weer voortreffelijk in ’t Fortuin onder het genot van een kop koffie en heerlijke belegde broodjes. Snel en makkelijk een broodje uit het vuistje dit keer, want we hadden een mooie dag voor de boeg. Eerst nog even de Jaarvergadering zelf, die door onze voorzitter Frits Meester voortreffelijk in een up-tempo werd behandeld inclusief besluiten.
Geen halve maatregelen. 

Nadat de Jaarvergadering officieel gesloten werd, met zijn allen in de bus richting Hoorn. De OHS en AHS galmden over de kade, want jeetje wat lag er een mooi schip voor ons klaar, Abel Tasman. Nadat iedereen een plekje gevonden had, bovendeks, benedendeks of in het midden van het geweldige schip, gingen de trossen los en zetten we koers richting Markerwadden. Gelukkig duurde de toch even, en was er genoeg tijd voor gezelligheid, bijpraten, nieuwe kennismakingen en ouwe-jongens-krentebrood-verhalen. Heerlijk ongedwongen onder het genot van een biertje, wijntje of fris, is er niemand zeeziek gebleken! Een tussenstop op de Markerwadden, waar iedereen het prachtige eiland te voet verkende. Helaas stond er door een misverstand geen boswachter op ons te wachten, maar wat een ontzettend mooi natuurgebied, de rust, natuur, vogels en water, brengt je even tot stilstand in het drukke ondernemersleven.

Nadat iedereen van dit natuurschoon had genoten en weer allemaal aan boord terug waren, zette de kapitein koers richting Volendam. Na een korte wandeling van de kade, door Volendam naar restaurant Pieterman. Waar we zo maar even met ruim 70 man binnen vielen. Met een strakke planning en samenwerking van bediening en keuken, ging dit perfect en hebben we heerlijk genoten van allerlei kleine tapas gerechtjes.

Wat een ongelofelijk mooie dag hebben we met onze leden gehad.
We hopen dat alle leden die deze dag mee waren, ook zo genoten hebben en terugkijken op een leuke dag. Uiteraard hopen we ook dat de leden die dit jaar niet mee konden, volgend jaar ook van de partij zijn. Het is een perfecte gelegenheid om de verbinding te zoeken met je mede ondernemers. ‘samen met elkaar en voor elkaar’

Dank voor jullie aanwezigheid en gezelligheid.

Lid worden van ondernemers vereniging Wervershoof

Ben je als ondernemer actief in Wervershoof en omstreken of ben je op een andere manier verbonden met de directe omgeving, dan verwelkomen wij je graag als lid van de OVW.

Na jouw aanmelding ben je van harte welkom bij alle bijeenkomsten en activiteiten die wij gedurende het jaar organiseren.