OVW Special 8 oktober 2021

 

OVW SPECIAL: Hapje eten, jaarvergadering en elkaar weer ontmoeten.

Het OVW Café is terug van weg geweest. Op 8 oktober zijn OVW leden - op inschrijving- van harte welkom voor een buffet. Wij  zullen daarna de jaarvergadering houden en aansluitend is er gelegenheid om bij praten en te netwerken. 

De Ondernemersvereniging van Wervershoof heeft besloten de deuren te openen voor de aangesloten ondernemers. Het bestuur vindt het tijd dat we elkaar weer gaan zien. Bijpraten, ervaringen delen en genieten van een heerlijk hapje en drankje. Het is belangrijk dat we de banden weer aansterken.
In de zaal van 't Fortuin is voldoende ruimte om de afstand te houden en toch gezellig bij elkaar te zitten. 

HET PROGRAMMA 

De avond begint om 17.30 uur met de inloop.
Om 18:00 uur zal er een uitgebreid buffet geopend worden en een ieder krijgt daarbij drie consumpties.
20:00 uur zal de jaarvergadering plaats vinden.
Aansluitend is er een netwerkborrel en daarmee ruimte om bij te praten. 

RESERVEER VOOR 4 OKTOBER

Voor de corona maatregelen kan een ieder zelf verantwoordelijkheid nemen, 't Fortuin faciliteert daarbij als u dit nodig acht. Het is noodzakelijk om te reserveren via het inschrijfformulier op onze OVW site. Er zijn geen kosten verbonden aan deze avond. Alleen als u meer dan 3 consumpties nuttigt zullen deze in rekening worden gebracht. U kunt contant betalen of pinnen aan de bar.

De leden van de OVW mogen iemand meenemen; een introductie is welkom. Mocht u meerdere personen willen meenemen dan graag in overleg. Er is een beperkt aantal plaatsen dus geef u snel op om zeker te zijn van een plek voor deze avond. De OVW Special start om 17.30 uur in 't Fortuin aan de Dorpsstraat 190 te Wervershoof. Graag tot dan!

Meld je aan voor de OVW special van 8 oktober 2021

Hoor altijd als eerste wanneer de OVW een activiteit organiseert

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Something went wrong. Please check your entries and try again.

Lid worden van ondernemers vereniging Wervershoof

Bent u als ondernemer actief in Wervershoof en omstreken of heeft u een andere verbondenheid met de directe omgeving, dan verwelkomen wij u graag.

Na uw aanmelding bent u direct en van harte welkom bij alle bijeenkomsten en activiteiten die wij gedurende het jaar organiseren.

Laat een reactie achter