Skip to content
OVW Café 21 november

presentatie Verdonk Broccoli

Verdonk Broccoli bestaat 20 jaar. De markt vraagt voortdurend om verandering. Daar speelt team Verdonk handig op in: ‘We zijn voortvarend in onze bedrijfsvoering. Doen het graag goed. Dat moet ook als je bij wilt blijven. Wij proberen steeds opnieuw klaar te zijn voor de toekomst.’ Tijdens het OVW Café op 21 november vertellen René Verdonk en Sabine van den Berg alles over hun bedrijf en de agrarische wereld.

OVW on Tour

Kennismaken met een bedrijf uit de buurt? Dat doen we tijdens de OVW on Tour. Voor een kijkje bij de 'buren'.

Leden van de ondernemersvereniging worden uitgenodigd op locatie bij een ander lid. Via een rondleiding maken we kennis met het desbetreffende bedrijf. Voor aanvang of na afloop ontmoeten wij elkaar in informele sfeer om te netwerken en te genieten van een heerlijk buffet.

Wil je ook je bedrijf laten zien aan de leden van onze ondernemersvereniging? Meld je dan aan via onderstaand formulier.

Onderstaand formulier tenminste 5 weken voor de rondleiding ingevuld verzenden.

  • Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf.

Lid worden van ondernemers vereniging Wervershoof

Bent u als ondernemer actief in Wervershoof en omstreken of heeft u een andere verbondenheid met de directe omgeving, dan verwelkomen wij u graag.

Na uw aanmelding bent u direct en van harte welkom bij alle bijeenkomsten en activiteiten die wij gedurende het jaar organiseren.