3 oktober

OVW on TOUR

Kennismaken met een bedrijf uit jouw regio? Dat doen we tijdens de OVW on Tour.

Op 3 oktober bezoeken we Vlaming Agri in Zwaagdijk-Oost. Het familiebedrijf van Henk Vlaming, zijn vrouw en hun kinderen Fredo en Relinde. Je rijdt er misschien vaak langs, maar wat doen zij nu precies? Op donderdagavond 3 oktober nemen zij ons graag mee op een tour door het bedrijf waar we ook van een heerlijk buffet gaan genieten.

OVW on Tour

Kennismaken met een bedrijf uit de buurt? Dat doen we tijdens de OVW on Tour. Voor een kijkje bij de 'buren'.

Leden van de ondernemersvereniging worden uitgenodigd op locatie bij een ander lid. Via een rondleiding maken we kennis met het desbetreffende bedrijf. Voor aanvang of na afloop ontmoeten wij elkaar in informele sfeer om te netwerken en te genieten van een heerlijk buffet.

Wil je ook je bedrijf laten zien aan de leden van onze ondernemersvereniging? Meld je dan aan via onderstaand formulier.

Onderstaand formulier tenminste 5 weken voor de rondleiding ingevuld verzenden.

  • Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf.

Lid worden van ondernemers vereniging Wervershoof

Bent u als ondernemer actief in Wervershoof en omstreken of heeft u een andere verbondenheid met de directe omgeving, dan verwelkomen wij u graag.

Na uw aanmelding bent u direct en van harte welkom bij alle bijeenkomsten en activiteiten die wij gedurende het jaar organiseren.