OVW Café 8 december 2022: Presentatie Centrummanagement Wervershoof

Over de toekomst van ons winkelcentrum

Sinds een jaar heeft Wervershoof een centrummanagement. Floor Boumans en Floor Thomassen van Stad & Co werken hard een het verbeteren van winkelcentrum de Molenhoek en trekken daarin op met Winkelend Wervershoof, de Gemeente Medemblik en Dalpha Vastgoed. Tijdens het OVW café op 8 december vertellen ze over de plannen.

Floor Boumans: “We blikken terug op het afgelopen jaar en kijken vooruit naar 2023. Samen met de gemeente, de winkeliersvereniging en Dalpha Vastgoed werken we aan werken we aan een centrumagenda met concrete actiepunten. We ontplooien initiatieven om het winkelcentrum aantrekkelijker te maken voor het winkelend publiek en zijn in gesprek over een upgrade van de passage. Let wel: het plan is nog niet in kannen en kruiken, maar ontvouwt zich langzaam maar zeker.

Zo zetten Floor & Floor de ‘Win je winkel-actie’ op. Nancy Molenaar is de winnaar. Op maandag 2 januari opent ze de deuren van haar winkel: Boetiek Groôs . Een winkel met tweedehands kinderkleding- en schoenen, speelgoed en accessoires. Nancy gaat op zoek naar tweedehands pareltjes. Het is ook mogelijk om tweedehands baby- en kinderproducten te doneren.

Op 8 december stellen Floor en Floor zich aan u voor en vertellen zij meer over hun rol als stadsmanagement.

Programma
18.00 inloop, 18.30 maaltijd, 19.30 spreker, 20.30 netwerken
Gratis entree. Drinken op eigen kosten.

 

Hoor altijd als eerste wanneer de OVW een activiteit organiseert

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Something went wrong. Please check your entries and try again.

Lid worden van ondernemers vereniging Wervershoof

Ben je als ondernemer actief in Wervershoof en omstreken of ben je op een andere manier verbonden met de directe omgeving, dan verwelkomen wij je graag als lid van de OVW.

Na jouw aanmelding ben je van harte welkom bij alle bijeenkomsten en activiteiten die wij gedurende het jaar organiseren.

Laat een reactie achter