OVW Café 20 maart 2024, presentatie Cyberveiligheid

Stel je bedrijf ook digitaal veilig

Je denkt dat je bedrijf digitaal veilig is, maar de werkelijkheid blijkt vaak anders. CyberVeilig Westfriesland helpt ondernemers om problemen te voorkomen. Hoe dan? Kom naar het OVW Café op 20 maart en projectleider Jan Rosier vertelt er alles over.

 

 

Online bedreigingen; de digitale wereld zit er tegenwoordig vol mee. Daarom is het van groot belang om je onderneming cyberveilig te stellen. CyberVeilig Westfriesland biedt een 5 stappenplan dat jouw bedrijf tegen online bedreigingen beschermt. Op 20 maart vertelt Jan Rozier wat dat inhoudt. Hij geeft antwoord op vragen over onder andere risicomanagement, cybercrime en phishing. Over de gevaren én de oplossingen. Met praktische tips en handvatten waarmee je zelf al veel kunt doen aan de digitale veiligheid.

 Bewustwording en actie

Jan Rosier: “Groot mkb heeft de veiligheid wel voor elkaar, zij hebben ook de ruimte hierin te investeren, maar klein mkb en zzp’ers hebben nog stappen te zetten. Veel kun je zelf doen, bijvoorbeeld waar het gaat om wachtwoorden. Alles begint bij bewustwording van de noodzaak om actie te ondernemen. Daarna bieden wij inzicht en advies om tot actie te komen. Wij helpen waar dat nodig is door met verschillende scans de risico’s te identificeren, te beschermen en te monitoren want cybersecurity is een non-stop proces.”

 Over CyberVeilig Westfriesland

CyberVeilig Westfriesland is een activiteit van Parkmanagement Hoorn. Opgezet vanuit het collectieve bedrijfsleven en in samenwerking met Westfriese ondernemersverenigingen. Het doel is om de digitale weerbaarheid van bedrijven te verhogen. Door risico’s uit te sluiten die de continuïteit van bedrijven in gevaar kan brengen. Het securityteam staat 24/7 klaar om organisaties te adviseren, begeleiden en ondersteunen. Onafhankelijk en zonder winstoogmerk. Meer informatie: cyberveiligwestfriesland.nl

Nieuwsgierig? Kom op woensdag 20 maart naar ’t Fortuin, Dorpsstraat 190 in Wervershoof. Aanvang buffet is 18.00 uur, start presentatie 19.30 uur. De drankjes zijn voor eigen rekening.

Ben je al lid van OVW, neem dan een ondernemer als introducé mee. Ben je (nog) geen lid van de OVW, maar wel als ondernemer werkzaam of woonachtig in of rondom Wervershoof?

Je bent van harte welkom.

Hoor altijd als eerste wanneer de OVW een activiteit organiseert

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Something went wrong. Please check your entries and try again.

Lid worden van ondernemers vereniging Wervershoof

Ben je als ondernemer actief in Wervershoof en omstreken of ben je op een andere manier verbonden met de directe omgeving, dan verwelkomen wij je graag als lid van de OVW.

Na jouw aanmelding ben je van harte welkom bij alle bijeenkomsten en activiteiten die wij gedurende het jaar organiseren.

Laat een reactie achter