OVW Café 17 januari 2024: presentatie Rabobank

Nieuwe ronden, nieuwe – financiële -kansen

Op woensdag 17 januari luiden we, als ondernemers onder elkaar, het nieuwe jaar in. Er ligt weer een nieuw terrein voor ons, zowel zakelijk als privé. Wat ga jij anders doen en wat verander je vooral niet? Hoe zit dat op financieel gebied? Is jouw bedrijf toekomstbestendig? En wat verandert er in de regelgeving? De bedrijvenadviseur van Rabobank West-Friesland vertelt je er alles over en beantwoordt graag alle vragen.

Kom van gedachten wisselen, genieten van het buffet en het glas heffen op het nieuwe jaar bij het OVW Café in ’t Fortuin te Wervershoof. Inloop vanaf 18.00 uur.

Ben je geen lid van de Ondernemersvereniging Wervershoof, maar wel geïnteresseerd? Kom vrijblijvend kennismaken. De drankjes zijn voor eigen rekening. Graag tot ziens!

Hoor altijd als eerste wanneer de OVW een activiteit organiseert

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Something went wrong. Please check your entries and try again.

Lid worden van ondernemers vereniging Wervershoof

Ben je als ondernemer actief in Wervershoof en omstreken of ben je op een andere manier verbonden met de directe omgeving, dan verwelkomen wij je graag als lid van de OVW.

Na jouw aanmelding ben je van harte welkom bij alle bijeenkomsten en activiteiten die wij gedurende het jaar organiseren.

Laat een reactie achter