OVW Café 14 April 2022 - presentatie Maarten en Jamie van Stenekes Cleaning

Van noodzaak naar eigen zaak

 

Stenekes Cleaning bestaat 5 jaar. Ontstaan uit de noodzaak om er iets bij te gaan doen, groeide het ramenlappen van Maarten Stenekes uit tot een volwaardig schoonmaakbedrijf dat vanuit Andijk de gehele noordkop bedient. Maak kennis met deze ondernemer tijdens het OVW Café op 14 april in Wervershoof.

Maarten (45) werkte als manager in de horeca. Binnen die branche was hij op de carrièreladder behoorlijk hoog geklommen. Er was geen enkele aanleiding om een fysieke ladder op te klimmen om ramen te gaan lappen. Toch liep het zo.

Door privé omstandigheden zocht Maarten iets om naast zijn fulltime baan in de horeca te doen. Een vriend met een glazenwassersbedrijf had wat extra handjes nodig. Het was niet direct wat Maarten voor ogen had.

Hoogtevrees

“Ik dacht dat ik hoogtevrees had, maar eenmaal een dagje op de ladder, bleek dat helemaal niet waar. Ik was meteen verkocht. De vrijheid die ik ervaarde, bracht me terug bij mijn wens voor mezelf te beginnen.”

Allround schoonmaakbedrijf

Van het een kwam het ander. Naast glasbewassing met eigen gemaakt osmosewater, verzorgt Stekenes Cleaning ook schoonmaak van woningen, kantoren, historische panden met glas-in-lood en praktijkruimtes. Van gevels tot sanitaire ruimtes. Het osmosewater heeft een waarde van nul wat betekent dat er geen vervuilende deeltjes in het water aanwezig zijn. Dat maakt de reinigingskracht groot en het droogt streeploos en vlekvrij op.

Schoonmaken geeft rust

Sinds twee jaar rijdt Maarten de gehele noordkop in de rondte om zowel particulieren als bedrijven van schone ruimten en ramen te voorzien. Werken vanuit de bus geeft hem een groot gevoel van vrijheid. De horeca mist hij niet.

“Schoonmaken is heel prettig. Je ziet direct resultaat en als ik klaar ben, is het ook echt af. Dat gevoel had ik als leidinggevende nooit.

Ik merk dat het mijn klanten veel oplevert; schone ramen geven rust. Nu steeds meer mensen thuiswerken, is de meerwaarde nog groter.”

Familiebedrijf

Inmiddels werkt Maarten zijn vrouw Jamie (28) ook in het bedrijf.  Zij verzorgt alle administratie. Een goede combinatie met het jonge gezin dat ze samen hebben. De vraag naar hun diensten groeit. Maartens vader springt bij en bij grote drukte schakelt hij zzp’ers in. Maar de meeste klussen doet hij gewoon zelf. Hij is tenslotte geen manager meer.

Wat begon als noodzaak groeide uit tot een mooi eigen bedrijf. Maarten en Jamie vertellen er alles over op 14 april.

Presentatie en netwerken

Het OVW Café start om 18.00 uur in ’t Fortuin aan de Dorpsstraat 190 te Wervershoof. Bent u geen lid van de ondernemersvereniging, maar wel geïnteresseerd? Kom vrijblijvend kennismaken. Naast de presentatie is er volop ruimte voor vrij netwerken en kunt u genieten van het buffet. De drankjes zijn voor eigen rekening. Graag tot ziens!

 

Hoor altijd als eerste wanneer de OVW een activiteit organiseert

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Something went wrong. Please check your entries and try again.

Lid worden van ondernemers vereniging Wervershoof

Ben je als ondernemer actief in Wervershoof en omstreken of ben je op een andere manier verbonden met de directe omgeving, dan verwelkomen wij je graag als lid van de OVW.

Na jouw aanmelding ben je van harte welkom bij alle bijeenkomsten en activiteiten die wij gedurende het jaar organiseren.

Laat een reactie achter