OVW Café 13 december: Gemeente Medemblik stelt zich voor

Maak kennis met de nieuwe burgemeester en de omgevingswet

 

Maak kennis met de nieuwe burgemeester Michiel Pijl en enkele collega’s die belangrijk zijn voor u als ondernemer. Tijdens het OVW Café van woensdag 13 december stellen zij zich aan u voor. Daarnaast presenteren zij de nieuwe omgevingswet die per 1 januari ingaat.  Een wet die alles regelt voor de ruimte waarin we wonen en werken. Deze avond is interessant voor alle inwoners en ondernemers van de gemeente.

Daarna zullen enkele van zijn collega’s zich aan u voorstellen:

  • Suzanne Alders – Accountmanager Bedrijven

Zij is het eerste aanspreekpunt voor ondernemers;

  • Femke Licht – Beleidsmedewerker Horeca & Toerisme

Zij is het aanspreekpunt voor ondernemers binnen dit vakgebied;

  • Jeroen Meissen – Specialist Vergunninglener

Jeroen heeft per 1 augustus de functie overgenomen van Klaas Ootes

Nieuwe omgevingswet

Na de voorstelronde geeft collega Walter Smak een presentatie over de nieuwe omgevingswet die per 1 januari 2024 van kracht is. De Omgevingswet regelt alles voor de ruimte waarin we wonen en werken. Deze wet bundelt en maakt regels eenvoudiger. Met behulp van 1 digitaal loket wordt het makkelijker om ruimtelijke projecten te starten.

Presentatie en netwerken

Meer weten over wat de omgevingswet voor u betekent? Kom op woensdag 13 december naar het OVW Café in ’t Fortuin aan de Dorpsstraat 190 te Wervershoof.

Aanvang buffet is 18.00 uur, start kennismaking om 19.30 uur met aansluitend de presentatie. Ben je geen lid van de Ondernemersvereniging Wervershoof, maar wel geïnteresseerd?

Kom vrijblijvend kennismaken. Naast de presentatie is er volop ruimte voor vrij netwerken en kun je genieten van het buffet. De drankjes zijn voor eigen rekening. Graag tot ziens!

Hoor altijd als eerste wanneer de OVW een activiteit organiseert

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Something went wrong. Please check your entries and try again.

Lid worden van ondernemers vereniging Wervershoof

Ben je als ondernemer actief in Wervershoof en omstreken of ben je op een andere manier verbonden met de directe omgeving, dan verwelkomen wij je graag als lid van de OVW.

Na jouw aanmelding ben je van harte welkom bij alle bijeenkomsten en activiteiten die wij gedurende het jaar organiseren.

Laat een reactie achter