OVW Café 10 februari 2022 -

OVW Café is weer open.
Donderdag 10 februari om 17.30 uur kunnen jullie binnen komen bij Het Fortuin! Dit keer geven we het woord aan:

Frank is kwartiermaker en Sonja projectleider op het glasvezelproject voor de Gemeente Medemblik. Zij werken voor DELTA Fiber Netwerk.

Tijdens het OVW cafe op 10 februari komen zij spreken over het hoe, wat, waar en waarom van de aanleg van glasvezel in onze gemeente en specifiek in Wervershoof, Onderdijk en Andijk.

DELTA Fiber Netwerk legt het netwerk aan en zorgt voor het onderhoud. Verschillende aanbieders leveren vervolgens diensten via dat netwerk. Ondernemers en Inwoners die zich aanmelden nemen een glasvezelabonnement af bij één van die aanbieders. Campagne voeren doen zij intensief, tijdens een korte periode, waarbij ze samenwerken met lokale ambassadeurs, lokale verkopers en lokale verenigingen.

Middels de campagne kijken ze of er in de dorpskernen van de gemeente Medemblik voldoende animo is bij de ondernemers en inwoners om over te gaan tot de aanleg van glasvezel.

Naast de presentatie is er volop ruimte voor vrij netwerken en kun je genieten van het buffet.

Programma; 17.30 inloop, 18.00 maaltijd, 19.00 spreker, 20.00 netwerken, 21.45 uur helaas weer naar huis!
Entree gratis, wel alle drankjes op eigen kosten.

Je bent van harte welkom in 't Fortuin aan de Dorpsstraat 190 in Wervershoof. 't Fortuin houdt zich aan de huidige regels van het RIVM.

 

Hoor altijd als eerste wanneer de OVW een activiteit organiseert

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Something went wrong. Please check your entries and try again.

Lid worden van ondernemers vereniging Wervershoof

Ben je als ondernemer actief in Wervershoof en omstreken of ben je op een andere manier verbonden met de directe omgeving, dan verwelkomen wij je graag als lid van de OVW.

Na jouw aanmelding ben je van harte welkom bij alle bijeenkomsten en activiteiten die wij gedurende het jaar organiseren.

Laat een reactie achter