De OVW

logo 3 oktober

OVW on TOUR

Kennismaken met een bedrijf uit jouw regio? Dat doen we tijdens de OVW on Tour. Op 3 oktober bezoeken we Vlaming Agri in Zwaagdijk-Oost. Het familiebedrijf van Henk Vlaming, zijn vrouw en hun kinderen Fredo en Relinde. Je rijdt er misschien vaak langs, maar wat doen zij nu precies? Op donderdagavond 3 oktober nemen zij ons graag mee op een tour door het bedrijf waar we ook van een heerlijk buffet gaan genieten.

Meer info > Activiteitenagenda Onze Leden Lidmaatschap aanvragen

Doelstelling OVW

De OVW staat voor verbinding tussen bedrijven en ondernemers. Daarnaast behartigt de vereniging de economische belangen van de leden. Leden zijn ondernemers binnen de gemeente Medemblik, uit Wervershoof en omstreken in het bijzonder.

De activiteiten die de ondernemersvereniging ontplooit om dit doel te bereiken zijn:

  • Organiseren van netwerkbijeenkomsten, presentaties, rondleidingen en beurzen voor de leden.
  • Overleg en samenwerking met (overheids)instanties met een soortgelijk of aanverwant doel.
  • Bevorderen van constructieve samenwerking met alle instanties en/of personen, waarmee de vereniging contacten onderhoudt.
  • Communiceren van zaken die voor  onze leden van belang zijn.
  • Zorgdragen voor een goed verloop van bovenstaande door het bestuur.

Lid worden van ondernemers vereniging Wervershoof

Ben je als ondernemer actief in Wervershoof en omstreken? Of ben je op een andere manier verbonden met deze regio? Dan ben je van harte welkom als lid.Na aanmelding heb je direct toegang tot alle bijeenkomsten en activiteiten van de OVW.

Direct aanmelden >

Sta je als lid niet in het overzicht van OVW-leden?

Vul dan nu meteen jouw bedrijfsprofiel aan. Als het profiel voor minimaal 90% compleet ingevuld is, komt jouw bedrijf hier in het overzicht van alle leden te staan.

Bedrijfsprofiel aanvullen Het bestuur Lidmaatschap en contributie De OFM