OVW Café 21 november

presentatie Verdonk Broccoli

Verdonk Broccoli bestaat 20 jaar. De markt vraagt voortdurend om verandering. Daar speelt team Verdonk handig op in: ‘We zijn voortvarend in onze bedrijfsvoering. Doen het graag goed. Dat moet ook als je bij wilt blijven. Wij proberen steeds opnieuw klaar te zijn voor de toekomst.’ Tijdens het OVW Café op 21 november vertellen René Verdonk en Sabine van den Berg alles over hun bedrijf en de agrarische wereld.

De Ondernemers Federatie Medemblik

De OFM is een samenwerkingsverband tussen de ondernemersverenigingen van Andijk, Medemblik, Wognum/Nibbixwoud en Wervershoof (OVW). Met toevoeging van Horeca Nederland, LTO Westfriesland, Mevo en de Medemblikker bedrijven groep.

De samenwerking geschiedt op basis van een speerpuntenbeleid. Deze speerpunten vormen het uitgangspunt voor de samenwerking met de gemeente Medemblik. De deelnemende ondernemersverenigingen dragen bij aan dit speerpuntenbeleid en stellen deze in de besturen vast.

Omdat er geen sprake is van een rechtsvorm, vindt communicatie naar buiten plaats namens alle deelnemende verenigingen. In het bestuur van de Federatie zijn vanuit de Ondernemingsvereniging Wervershoof twee bestuursleden vertegenwoordigd. De voorzitter is daar één van.

Meer over de OFM leest u op www.ofmedemblik.nl.

Lid worden van ondernemers vereniging Wervershoof

Ben je als ondernemer actief in Wervershoof en omstreken of ben je op een andere manier verbonden met de directe omgeving, dan ben je van harte welkom als lid.

Na aanmelding heb je direct toegang tot alle bijeenkomsten en activiteiten van de OVW.