Ben jij ondernemer?

Word lid van de OVW

De Ondernemersvereniging Wervershoof is altijd blij met nieuwe leden. Ben jij als ondernemer actief in Wervershoof en omstreken? Of ben je op een andere manier verbonden met deze regio? Dan ben je van harte welkom.

De Ondernemers Federatie Medemblik

De OFM is een samenwerkingsverband tussen de ondernemersverenigingen van Andijk, Medemblik, Wognum/Nibbixwoud en Wervershoof (OVW). Met toevoeging van Horeca Nederland, LTO Westfriesland, Mevo en de Medemblikker bedrijven groep.

De samenwerking geschiedt op basis van een speerpuntenbeleid. Deze speerpunten vormen het uitgangspunt voor de samenwerking met de gemeente Medemblik. De deelnemende ondernemersverenigingen dragen bij aan dit speerpuntenbeleid en stellen deze in de besturen vast.

Omdat er geen sprake is van een rechtsvorm, vindt communicatie naar buiten plaats namens alle deelnemende verenigingen. In het bestuur van de Federatie zijn vanuit de Ondernemingsvereniging Wervershoof twee bestuursleden vertegenwoordigd. De voorzitter is daar één van.

Meer over de OFM leest u op www.ofmedemblik.nl.

Lid worden van ondernemers vereniging Wervershoof

Ben je als ondernemer actief in Wervershoof en omstreken of ben je op een andere manier verbonden met de directe omgeving, dan verwelkomen wij je graag als lid van de OVW.

Na jouw aanmelding ben je van harte welkom bij alle bijeenkomsten en activiteiten die wij gedurende het jaar organiseren.