Skip to content
10 oktober

KNIJN in WERVERSHOOF

Vijf generaties familiebedrijf

Hans Knijn gaf in het voorjaar het stokje over aan zijn schoondochter Tanja Sierkstra; de vijfde generatie die het familiebedrijf runt. Vanuit Portugal ondersteunt Hans haar bij de bedrijfsvoering. Een emigratie naar Portugal en een voortzetting van de fysieke winkel in de huidige digitale tijd.

De Ondernemers Federatie Medemblik

De OFM is een samenwerkingsverband tussen de ondernemersverenigingen van Andijk, Medemblik, Wognum/Nibbixwoud en Wervershoof (OVW). Met toevoeging van Horeca Nederland, LTO Westfriesland, Mevo en de Medemblikker bedrijven groep.

De samenwerking geschiedt op basis van een speerpuntenbeleid. Deze speerpunten vormen het uitgangspunt voor de samenwerking met de gemeente Medemblik. De deelnemende ondernemersverenigingen dragen bij aan dit speerpuntenbeleid en stellen deze in de besturen vast.

Omdat er geen sprake is van een rechtsvorm, vindt communicatie naar buiten plaats namens alle deelnemende verenigingen. In het bestuur van de Federatie zijn vanuit de Ondernemingsvereniging Wervershoof twee bestuursleden vertegenwoordigd. De voorzitter is daar één van.

Meer over de OFM leest u op www.ofmedemblik.nl.

Lid worden van ondernemers vereniging Wervershoof

Ben je als ondernemer actief in Wervershoof en omstreken of ben je op een andere manier verbonden met de directe omgeving, dan ben je van harte welkom als lid.

Na aanmelding heb je direct toegang tot alle bijeenkomsten en activiteiten van de OVW.