3 oktober

OVW on TOUR

Kennismaken met een bedrijf uit jouw regio? Dat doen we tijdens de OVW on Tour.

Op 3 oktober bezoeken we Vlaming Agri in Zwaagdijk-Oost. Het familiebedrijf van Henk Vlaming, zijn vrouw en hun kinderen Fredo en Relinde. Je rijdt er misschien vaak langs, maar wat doen zij nu precies? Op donderdagavond 3 oktober nemen zij ons graag mee op een tour door het bedrijf waar we ook van een heerlijk buffet gaan genieten.

De Ondernemers Federatie Medemblik

De OFM is een samenwerkingsverband tussen de ondernemersverenigingen van Andijk, Medemblik, Wognum/Nibbixwoud en Wervershoof (OVW). Met toevoeging van Horeca Nederland, LTO Westfriesland, Mevo en de Medemblikker bedrijven groep.

De samenwerking geschiedt op basis van een speerpuntenbeleid. Deze speerpunten vormen het uitgangspunt voor de samenwerking met de gemeente Medemblik. De deelnemende ondernemersverenigingen dragen bij aan dit speerpuntenbeleid en stellen deze in de besturen vast.

Omdat er geen sprake is van een rechtsvorm, vindt communicatie naar buiten plaats namens alle deelnemende verenigingen. In het bestuur van de Federatie zijn vanuit de Ondernemingsvereniging Wervershoof twee bestuursleden vertegenwoordigd. De voorzitter is daar één van.

Meer over de OFM leest u op www.ofmedemblik.nl.

Lid worden van ondernemers vereniging Wervershoof

Ben je als ondernemer actief in Wervershoof en omstreken of ben je op een andere manier verbonden met de directe omgeving, dan ben je van harte welkom als lid.

Na aanmelding heb je direct toegang tot alle bijeenkomsten en activiteiten van de OVW.