3 oktober

OVW on TOUR

Kennismaken met een bedrijf uit jouw regio? Dat doen we tijdens de OVW on Tour.

Op 3 oktober bezoeken we Vlaming Agri in Zwaagdijk-Oost. Het familiebedrijf van Henk Vlaming, zijn vrouw en hun kinderen Fredo en Relinde. Je rijdt er misschien vaak langs, maar wat doen zij nu precies? Op donderdagavond 3 oktober nemen zij ons graag mee op een tour door het bedrijf waar we ook van een heerlijk buffet gaan genieten.

Accountmanager bedrijven bij Gemeente Medemblik

De bedrijfscontactfunctionaris is jouw eerste aanspreekpunt bij de gemeente Medemblik. Als ondernemers sta je voor vele uitdagingen. De gemeente kan je daarbij van dienst kan zijn. Andersom kunnen bedrijven ook gesprekspartner zijn voor de gemeente. Samen bereik je meer.

Het centrale aanspreekpunt voor ondernemers is de accountmanager bedrijven. Gemeente Medemblik heeft er twee. Zij zijn de verbindende schakel tussen bedrijven en gemeentelijke afdelingen.

Accountmanagers bedrijven helpen je vanuit de gemeente bij vragen zoals:

  • Zoek je als ondernemer de weg binnen de gemeente?
  • Wil je een bedrijf starten of uitbreiden?
  • Wil je jouw bedrijf vestigen binnen de gemeente Medemblik?

Neem dan contact op met onze accountmanagers bedrijven.

 

Accountmanagers bedrijven als bedrijfscontactfunctionaris bij Gemeente Medemblik Tamara Koeman en Sandra Veldhuis zijn jouw aanspreekpunt bij de gemeente Medemblik. Zij zijn bereikbaar via het Klantcontact Centrum, telefoonnummer (0229) 85 60 00, of per e-mail: ondernemen@medemblik.nl.

Lid worden van ondernemers vereniging Wervershoof

Ben je als ondernemer actief in Wervershoof en omstreken of ben je op een andere manier verbonden met de directe omgeving? Dan ben je van harte welkom als lid van de OVW.

Na aanmelding heb je direct toegang tot alle bijeenkomsten en activiteiten.