Ben jij ondernemer?

Word lid van de OVW

De Ondernemersvereniging Wervershoof is altijd blij met nieuwe leden. Ben jij als ondernemer actief in Wervershoof en omstreken? Of ben je op een andere manier verbonden met deze regio? Dan ben je van harte welkom.

Accountmanager bedrijven bij Gemeente Medemblik

De bedrijfscontactfunctionaris is jouw eerste aanspreekpunt bij de gemeente Medemblik. Als ondernemers sta je voor vele uitdagingen. De gemeente kan je daarbij van dienst kan zijn. Andersom kunnen bedrijven ook gesprekspartner zijn voor de gemeente. Samen bereik je meer.

Het centrale aanspreekpunt voor ondernemers is de accountmanager bedrijven. Gemeente Medemblik heeft er twee. Zij zijn de verbindende schakel tussen bedrijven en gemeentelijke afdelingen.

Accountmanagers bedrijven helpen je vanuit de gemeente bij vragen zoals:

  • Zoek je als ondernemer de weg binnen de gemeente?
  • Wil je een bedrijf starten of uitbreiden?
  • Wil je jouw bedrijf vestigen binnen de gemeente Medemblik?

Neem dan contact op met onze accountmanagers bedrijven.

 

Hendrik Buwalda Richelle Baltus zijn jouw aanspreekpunt bij de gemeente Medemblik. Zij zijn bereikbaar via het Klantcontact Centrum, telefoonnummer (0229) 85 60 00, of per e-mail: ondernemen@medemblik.nl.

Lid worden van ondernemers vereniging Wervershoof

Ben je als ondernemer actief in Wervershoof en omstreken of ben je op een andere manier verbonden met de directe omgeving, dan verwelkomen wij je graag als lid van de OVW.

Na jouw aanmelding ben je van harte welkom bij alle bijeenkomsten en activiteiten die wij gedurende het jaar organiseren.