Skip to content
10 oktober

KNIJN in WERVERSHOOF

Vijf generaties familiebedrijf

Hans Knijn gaf in het voorjaar het stokje over aan zijn schoondochter Tanja Sierkstra; de vijfde generatie die het familiebedrijf runt. Vanuit Portugal ondersteunt Hans haar bij de bedrijfsvoering. Een emigratie naar Portugal en een voortzetting van de fysieke winkel in de huidige digitale tijd.

Accountmanager bedrijven bij Gemeente Medemblik

De bedrijfscontactfunctionaris is jouw eerste aanspreekpunt bij de gemeente Medemblik. Als ondernemers sta je voor vele uitdagingen. De gemeente kan je daarbij van dienst kan zijn. Andersom kunnen bedrijven ook gesprekspartner zijn voor de gemeente. Samen bereik je meer.

Het centrale aanspreekpunt voor ondernemers is de accountmanager bedrijven. Gemeente Medemblik heeft er twee. Zij zijn de verbindende schakel tussen bedrijven en gemeentelijke afdelingen.

Accountmanagers bedrijven helpen je vanuit de gemeente bij vragen zoals:

  • Zoek je als ondernemer de weg binnen de gemeente?
  • Wil je een bedrijf starten of uitbreiden?
  • Wil je jouw bedrijf vestigen binnen de gemeente Medemblik?

Neem dan contact op met onze accountmanagers bedrijven.

 

Accountmanagers bedrijven als bedrijfscontactfunctionaris bij Gemeente Medemblik Tamara Koeman en Sandra Veldhuis zijn jouw aanspreekpunt bij de gemeente Medemblik. Zij zijn bereikbaar via het Klantcontact Centrum, telefoonnummer (0229) 85 60 00, of per e-mail: ondernemen@medemblik.nl.

Lid worden van ondernemers vereniging Wervershoof

Ben je als ondernemer actief in Wervershoof en omstreken of ben je op een andere manier verbonden met de directe omgeving? Dan ben je van harte welkom als lid van de OVW.

Na aanmelding heb je direct toegang tot alle bijeenkomsten en activiteiten.