Ben jij ondernemer?

Word lid van de OVW

De Ondernemersvereniging Wervershoof is altijd blij met nieuwe leden. Ben jij als ondernemer actief in Wervershoof en omstreken? Of ben je op een andere manier verbonden met deze regio? Dan ben je van harte welkom.

Activiteitenagenda

In de activiteitenagenda van de OVW vind je bijeenkomsten en activiteiten die ondernemers bij elkaar brengen. Om elkaar te ontmoeten, inspireren en kennis te delen. Voor plezierig persoonlijk en zakelijk contact.

Bezoek het maandelijkse OVW Café; de OVW Specials en ga mee met OVW on tour. Wij nodigen je uit om mee te praten en mee te denken. Want wat onze regio raakt, raakt jouw bedrijf. In juni ben je van harte uitgenodigd voor de jaarvergadering en het informele jaaruitje dat daarop aansluit.

Eén keer in de drie jaar organiseren wij de Promobeurs in Sportcentrum De Dars in Wervershoof. Een ondernemersbeurs waar je jouw bedrijf onder de aandacht kunt brengen van de consument. De volgende editie van de Promobeurs is in verband met de covid virus nog onduidelijk wanneer deze zal plaats vinden.

Activiteiten die gepland staan

logo

Jaarvergadering met uitje 26 juni 2024

Jaarvergadering 26 juni 2024

Activiteiten die geweest zijn

1

OVW Café 13 januari 2022

Het OVW Café van 13 januari 2022 gaat niet door.

1

OVW Café 9 december 2021

Het OVW Café van 9 december 2021 gaat niet door.

1

OVW Café 11 november 2021

OVW Café 11 november 2021
Presentatie gemeente Medemblik en winkeliersvereniging Wervershoof

Welkom Terug!

OVW Special 8 oktober 2021 – Welkom Terug!

Special Welkom Terug!
Jaarvergadering

Het OVW Café is terug van weg geweest. Op 8 oktober zijn OVW leden – op inschrijving- van harte welkom voor een buffet. Wij zullen daarna de jaarvergadering houden en aansluitend is er gelegenheid om bij praten en te netwerken.

uitgelichte-afbeelding_special

VOLGEBOEKT! – OVW Special 9 oktober – Portproeverij en diner

Special
Portproeverij en diner

Bart Bakker van Slijterij Vidra neemt ons mee in zijn ondernemersverhaal en laat je, ondersteund door de kennis van Michael van ‘t Fortuin proeven van een aantal heerlijke portjes. Passend bij het viergangendiner dat voor je wordt verzorgd. Aanvang 18.00 uur. De avond eindigt rond 22.00 uur. Inschrijven vóór 5 oktober, kosten zijn 15,00 per persoon.

Template-uitgelichte-afbeelding_2

Jaarvergadering – 40 jarig jubileum – 2020

NADERE INFO OVER PRESENTATIE VOLGT ZO SPOEDIG MOGELIJK
De OVW jaarvergadering pakken we dit jaar iets anders aan. Hoe en wat, dat hoor je binnenkort.

april

OVW Café 9 april

IN VERBAND MET CORONA IS VOOR APRIL HET OVW CAFÉ AFGELAST.
Helaas hebben wij als bestuur moeten besluiten om het OVW Café te moeten afblazen voor de maand april. Gezien de ontwikkelingen gaan wij er vanuit dat deze crisis dan nog niet is opgelost. Onze excuses voor het ongemak.

Template-uitgelichte-afbeelding_2-12-maart-ovw-cafe

OVW café 12 maart

Peter Schouten van Soci-Com
Maak kennis met Peter Schouten van Soci-Com en zijn ondernemersverhaal. Naast de presentatie is er volop ruimte voor vrij netwerken en kun je genieten van het buffet. Inloop 18.00 uur. Start presentatie 19.30 uur. De toegang is gratis.

ovw cafe 6 februari cibercrime

OVW Café 6 februari

Presentatie RPC over cybercrime
Veilig ondernemen op de digitale snelweg, hoe doe je dat? Op 6 februari vertelt een cybercrime expert van het Regionaal Platform Criminaliteitsbeheersing over de risico’s en oplossingen. Er is veel wat we zelf kunnen doen. Graag tot ziens bij het OVW Café in Wervershoof.

OVWCAFE_uitgelichte-afbeelding_Rabobank

OVW Café 9 januari

Nieuwjaarsborrel en presentatie door Alix Konijn, Rabobank
We luiden het ondernemersjaar goed in met een nieuwjaarsborrel én een presentatie! Er is volop ruimte voor vrij netwerken je kunt genieten van het buffet. Inloop 18.00 uur. Start presentatie 19.30 uur. De toegang is gratis.

Lid worden van ondernemers vereniging Wervershoof

Ben je als ondernemer actief in Wervershoof en omstreken of ben je op een andere manier verbonden met de directe omgeving, dan verwelkomen wij je graag als lid van de OVW.

Na jouw aanmelding ben je van harte welkom bij alle bijeenkomsten en activiteiten die wij gedurende het jaar organiseren.