Skip to content
OVW Café 21 november

presentatie Verdonk Broccoli

Verdonk Broccoli bestaat 20 jaar. De markt vraagt voortdurend om verandering. Daar speelt team Verdonk handig op in: ‘We zijn voortvarend in onze bedrijfsvoering. Doen het graag goed. Dat moet ook als je bij wilt blijven. Wij proberen steeds opnieuw klaar te zijn voor de toekomst.’ Tijdens het OVW Café op 21 november vertellen René Verdonk en Sabine van den Berg alles over hun bedrijf en de agrarische wereld.

Activiteiten  van de OVW

De OVW is er voor jou als ondernemer. Om je te verbinden aan andere ondernemers, om kennis op te doen en te delen en om jouw belangen te behartigen richting andere ondernemersclubs en overheden.

Activiteiten OVW

Daarom organiseren wij informele avonden om te netwerken en te presenteren (OVW Café). Voor de OVW Specials nodigen wij bijzondere sprekers uit. Ook gaan wij op met OVW on Tour op bedrijfsbezoek bij collega-ondernemers. En om de drie jaar organiseren wij de Promobeurs in De Dars in Wervershoof. Daar kun je jouw bedrijf presenteren aan de consument.

Interesse? Kom vrijblijvend eens langs bij een OVW Café in 't Fortuin in Wervershoof. Als introducé ben je altijd van harte welkom. Toegang is gratis.

Breng jouw bedrijf onder de aandacht van leden van de OVW

Wil jij ook een keer een presentatie geven tijdens een OVW Café? Of een bedrijfsbezoek organiseren voor OVW on Tour? Dat kan!

uitgelichte-afbeelding_2

21 nov OVW Café

Verdonk Broccoli
Maak kennis met René Verdonk en zijn eerlijke en heerlijke broccoli. Naast de presentatie is er volop ruimte voor vrij netwerken en kun je genieten van het buffet. Inloop 18.00 uur. Start presentatie 19.30 uur. De toegang is gratis.

Hoor altijd als eerste wanneer de OVW een activiteit organiseert

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Something went wrong. Please check your entries and try again.

Lid worden van ondernemers vereniging Wervershoof

Bent je als ondernemer actief in Wervershoof en omstreken of ben je op een andere manier verbonden met de directe omgeving, dan verwelkomen wij je graag.

Na aanmelding ben je van harte welkom bij alle bijeenkomsten en activiteiten die de OVW organiseert.