3 oktober

OVW on TOUR

Kennismaken met een bedrijf uit jouw regio? Dat doen we tijdens de OVW on Tour.

Op 3 oktober bezoeken we Vlaming Agri in Zwaagdijk-Oost. Het familiebedrijf van Henk Vlaming, zijn vrouw en hun kinderen Fredo en Relinde. Je rijdt er misschien vaak langs, maar wat doen zij nu precies? Op donderdagavond 3 oktober nemen zij ons graag mee op een tour door het bedrijf waar we ook van een heerlijk buffet gaan genieten.

Activiteiten  van de OVW

De OVW is er voor jou als ondernemer. Om je te verbinden aan andere ondernemers, om kennis op te doen en te delen en om jouw belangen te behartigen richting andere ondernemersclubs en overheden.

Activiteiten OVW

Daarom organiseren wij informele avonden om te netwerken en te presenteren (OVW Café). Voor de OVW Specials nodigen wij bijzondere sprekers uit. Ook gaan wij op met OVW on Tour op bedrijfsbezoek bij collega-ondernemers. En om de drie jaar organiseren wij de Promobeurs in De Dars in Wervershoof. Daar kun je jouw bedrijf presenteren aan de consument.

Interesse? Kom vrijblijvend eens langs bij een OVW Café in 't Fortuin in Wervershoof. Als introducé ben je altijd van harte welkom. Toegang is gratis.

Breng jouw bedrijf onder de aandacht van leden van de OVW

Wil jij ook een keer een presentatie geven tijdens een OVW Café? Of een bedrijfsbezoek organiseren voor OVW on Tour? Dat kan!

ovw-on-tour-vlaming-uitgelichte-afbeelding_2

3 okt OVW on tour

Vlaming Groep BV
Zwaagdijk-Oost

Op 3 oktober gaan we op bedrijfsbezoek bij Vlaming Groep in Zwaagdijk. Na de rondleiding is er ruimte voor een hapje en een drankje. Start rondleiding 17.00 uur. De toegang is gratis.

Hoor altijd als eerste wanneer de OVW een activiteit organiseert

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Something went wrong. Please check your entries and try again.

Lid worden van ondernemers vereniging Wervershoof

Bent je als ondernemer actief in Wervershoof en omstreken of ben je op een andere manier verbonden met de directe omgeving, dan verwelkomen wij je graag.

Na aanmelding ben je van harte welkom bij alle bijeenkomsten en activiteiten die de OVW organiseert.