Skip to content
10 oktober

KNIJN in WERVERSHOOF

Vijf generaties familiebedrijf

Hans Knijn gaf in het voorjaar het stokje over aan zijn schoondochter Tanja Sierkstra; de vijfde generatie die het familiebedrijf runt. Vanuit Portugal ondersteunt Hans haar bij de bedrijfsvoering. Een emigratie naar Portugal en een voortzetting van de fysieke winkel in de huidige digitale tijd.

Activiteiten  van de OVW

De OVW is er voor jou als ondernemer. Om je te verbinden aan andere ondernemers, om kennis op te doen en te delen en om jouw belangen te behartigen richting andere ondernemersclubs en overheden.

Activiteiten OVW

Daarom organiseren wij informele avonden om te netwerken en te presenteren (OVW Café). Voor de OVW Specials nodigen wij bijzondere sprekers uit. Ook gaan wij op met OVW on Tour op bedrijfsbezoek bij collega-ondernemers. En om de drie jaar organiseren wij de Promobeurs in De Dars in Wervershoof. Daar kun je jouw bedrijf presenteren aan de consument.

Interesse? Kom vrijblijvend eens langs bij een OVW Café in 't Fortuin in Wervershoof. Als introducé ben je altijd van harte welkom. Toegang is gratis.

Breng jouw bedrijf onder de aandacht van leden van de OVW

Wil jij ook een keer een presentatie geven tijdens een OVW Café? Of een bedrijfsbezoek organiseren voor OVW on Tour? Dat kan!

Familie Vlaming

3 okt OVW on tour

Vlaming Groep BV
Zwaagdijk-Oost

Op 3 oktober gaan we op bedrijfsbezoek bij Vlaming Groep in Zwaagdijk. Na de rondleiding is er ruimte voor een hapje en een drankje. Start rondleiding 17.00 uur. De toegang is gratis.

Hoor altijd als eerste wanneer de OVW een activiteit organiseert

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Something went wrong. Please check your entries and try again.

Lid worden van ondernemers vereniging Wervershoof

Bent je als ondernemer actief in Wervershoof en omstreken of ben je op een andere manier verbonden met de directe omgeving, dan verwelkomen wij je graag.

Na aanmelding ben je van harte welkom bij alle bijeenkomsten en activiteiten die de OVW organiseert.