3 oktober
OVW on TOUR bij de Vlaming groep

OVW on tour oktober brengt ons op 3 oktober bij Vlaming Groep BV in Zwaagdijk-Oost. Het familiebedrijf van Henk Vlaming, zijn vrouw en hun kinderen Fredo en Relinde.

 

OVW on tour oktober naar de Vlaming Groep

Je rijdt er misschien vaak langs, maar wat doen zij nu precies? Op donderdagavond 3 oktober om 17.00 uur nemen zij ons graag mee op een tour door het bedrijf waarna we van een heerlijk hapje en drankje gaan genieten.

Familie Vlaming

De familie Vlaming, oude en nieuwe directie. Foto: Pieter Prins

Landbouwmechanisatie, constructie, machinebouw, heftrucks, dealerschap, beregening en service. De Vlaming Groep BV is binnen de agrarische wereld van vele markten thuis. Daarom hebben zij nu vier afdelingen: Vlaming Agri, Vlaming Irridelta, Vlaming Intern Transport, Vlaming Products.

 

Het bedrijf startte in 1990 in Onderdijk. Sinds 1998 is het gevestigd op het WFO terrein in Zwaagdijk-Oost. Vlaming groeide van 3 naar de huidige 45 personeelsleden. In december 2018 maakten de oud-directeur Henk (66) en zijn vrouw plaats voor de nieuwe directie: zoon Fredo en dochter Relinde. Ook openden zij een nieuwe hal voor afmontage.

 

Hoewel hij afbouwt, is Henk nog lang niet van plan te stoppen. Wel richt hij zijn tijd anders in. Hij zit in diverse besturen, waaronder het WFO, de OFM en de WBG. Ook houdt hij zich op landelijk niveau bezig met opleidingen voor de landbouw- en industriesector. Het Fedecom werkt nauw samen met het Horizon College. Henk draagt met zijn kennis en ervaring graag een steentje bij aan de scholing van een nieuwe lichting jongeren.

 

Meer weten over de Vlaming Groep en het met eigen ogen zien?

Zet 3 oktober alvast in de agenda!
Inloop vanaf 16.30.
Aanvang rondleiding om 17.00 uur.
Locatie: Zaadmarkt 8, Zwaagdijk

Laat ons weten of je komt:

Eens per jaar organiseren we de OVW on Tour. Voor een kijkje bij de 'buren'. Leden van de ondernemersvereniging worden uitgenodigd op locatie bij een ander lid. Via een rondleiding maken we kennis met het desbetreffende bedrijf. Voor aanvang of na afloop ontmoeten wij elkaar in informele sfeer om te netwerken en te genieten van een hapje en een drankje.

Lid worden van ondernemers vereniging Wervershoof

Ben je als ondernemer actief in Wervershoof en omstreken of ben je op een andere manier verbonden met de directe omgeving? Dan ben je van harte welkom als lid.

Na aanmelding heb je direct toegang tot alle bijeenkomsten en activiteiten van de OVW.